About me


Em dic Maria Tarragó, sóc il·lustradora de contes infantils.
Autora-il.lustradora de “Bocins de Felicitat” i  "La iaia" (Sd.Edicions), també he participat a les il.lustracions dels contes: “Una de Nassos” (Sd.Edicions), “Los colores de la música” (Museu d’Art de Girona) i del receptari per a nens “La Xocolata” (Sd.Edicions).

Paral·lelament amb la feina d’il·lustració, participo a fires d’artesania; m’agrada l’artesania del reciclatge i també les nines. Confecciono nines a partir de roba que no faig servir, que trobo pel carrer o que em dóna la gent.

M’inspiren les persones actives, entusiastes, les que saben escoltar i veure el que passa desapercebut a la gran majoria.
Però és cert que la inspiració sempre t’agafa quan portes moltes hores treballant.

Me llamo María Tarragó, soy ilustradora de cuentos infantiles.
Autora-Ilustradora de “Bocins de Felicitat” y  "La iaia" (Sd.Edicions), también he participado en las ilustraciones de los cuentos: “Una de Nassos” (Sd.Edicions), “Los colores de la música” (Museu d’Art de Girona) y del recetario para niños “La Xocolata” (Sd.Edicions).

Paralelamente a mi trabajo como ilustradora, participo en ferias de artesanía; me gusta la artesanía del reciclaje y las muñecas. Confecciono muñecas a partir de ropa que ya no utilizo, que me encuentro por la calle o que me da la gente.

Me inspiran las personas activas, entusiastas, las que saben escuchar y ver todo aquello que pasa desapercibido para la gran mayoría.